Freddy-Neumann_cvf.jpeg

Freddy Neumann, ekspert på filmlansering og kommunikasjonsstrategi, til Trondheim

Tirsdag 30. ogonsdag 31. mai kommer den anerkjente danske PR-spesialisten Freddy Neumann til Trondheim for å holde workshop for midtnorske og midtsvenske dokumentarfilmskapere.  Det vil bli holdt en fellesforelesning for filmskapere og produsenter tirsdag morgen, deretter vil han ha en-til-en konsultasjon og personlig rådgivning med 8 utvalgte dokumentarprosjekter i de to neste dagene. Denne muligheten vil du ikke gå glipp av!

Påmeldingen starter etter påske, og prosjektene som blir valgt vil få vite det før workshopen. Mer informasjon kommer snart, så følg med på vårt nyhetsbrev!

Freddy Neumann er en ettertraktet spesialist på kommunikasjonsstrategi og kjent for sin ekspertise på den strategiske kommunikasjonsprosessen som ligger forut for filmens møte med sitt marked og sitt publikum. Han lager skreddersydde strategier for skandinaviske spillefilmer og dokumentarer, ogjobber som konsulent for internasjonale kurs som IDFAcademy og DokIncubator. Dette blir en unik mulighet til å treffe ham i Trondheim.